Försäkra din bil hos Moderna

Se ditt pris

Moderna bilförsäkring (trafik)

Här hittar du all information om Moderna bilförsäkring (trafik)

Moderna

Moderna bilförsäkring (trafik)

  • - Skräddarsy försäkringen efter dina behov
  • - Lägre pris om du samlar dina försäkringar
Maxersättning: kr
Karenstid: dagar
Självrisk:
Självriskperiod: dagar
Tillägg:  

Moderna

Med en bilförsäkring hos Moderna försäkringar får du en prisvärd bilförsäkring där du själv kan välja omfattning. Med en bilförsäkring hos Moderna försäkringar kan du välja att teckna en trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Du kan även välja bland flera tilläggsförsäkringar.

Trafikförsäkringen ger ersättning för person- och egendomsskada som du har orsakat med din bil. Den ger inte ersättning för skador på din egen bil eller på det som transporteras i bilen. Med en trafikförsäkring hos Moderna betalar du 1000kr i självrisk om du är över 24år. Moderna har även en så kallad ungdomssjälvrisk som gäller om föraren är under 24år. Ungdomssjälvrisken används om föraren är försäkringstagarens make/maka, sambo eller registrerad partner. Självrisken ligger då också på ytterligare 1000kr. Om du har orsakat en trafikolycka på grund av trafikbrott såsom rattfylleri betalar du en självrisk på 4650kr.

Halvförsäkringen ersätter bland annat skador som uppstått genom brand, åsknedslag och explosion samt skador som påverkar bilens funktion, som exempelvis motor, elektronik och växellåda. Försäkringen gäller även vid stöld och rättsskydd. I helförsäkring ingår dessutom en vagnskadeförsäkring. Om du samlar dina försäkringar hos Moderna kan du dessutom få 20% rabatt på din premie och sänkt självrisk.

Besök Moderna